Naar alle projecten

Stadshoek Borssele

De wijk Stadshoek betreft een uitbreiding aan de zuidzijde van het Zeeuwse dorp Borssele. Een bijzondere plek om te wonen, tussen veel rijke, historische kenmerken. De oude kerk op het groene dorpsplein, de muziektent en de korenmolen geven het dorp haast een romantische uitstraling. Met dorpse voorzieningen zoals een buurtsupermarkt dichtbij is het prettig wonen.
Door de centrale ligging van Borssele tussen de steden Middelburg, Goes, Vlissingen en Terneuzen is er een ruime keuze voor stedelijke voorzieningen.

Contactpersoon

Neeskens Makelaars

Bezoek de project website

Wonen aan de rand van Borssele betekent rust en ruimte. De meeste woningen en vrije kavels zijn zo gesitueerd dat er vrij uitzicht is tot op de zeedijk! De Westerschelde is binnen drie minuten fietsen bereikbaar, waar het heerlijk uitwaaien is. Geniet van de ruimte, de landelijke omgeving en van de frisse, Zeeuwse zeewind!

Binnen Stadshoek Borssele worden twee typen levensloopwoningen aangeboden: geschakelde woningen en rijwoningen. Bij levensloopwoningen is het volledige woonprogramma op de begane grond, maar op de verdieping zijn ook kamers te realiseren. Aangezien het mogelijk is de woningen te kopen met erfpacht, zijn er woningen in allerlei prijsklassen. Zo is er al een rijwoning voor slechts € 187.000 VON.

Ook is het mogelijk een vrije kavel te kopen, wat al kan vanaf € 245 per vierkante meter VON. De grootte van de kavel is bespreekbaar, dat kan al vanaf 300 m². Hier kan je zelf jouw huis bouwen, of door Fraanje laten bouwen. Voor de vrije kavels is de erfpachtregeling ook mogelijk.

Projectgegevens

Project

Stadshoek Borssele

Locatie

Borssele

Omvang

8 levensloopwoningen, 4 kavels

Architect

RoosRos / Fraanje

Startdatum

januari 2021

Opleverdatum

december 2021