Naar alle projecten

Kameleonwoningen Kamperland

In Kamperland is een uniek nieuwbouwproject in verkoop gegaan. Het gaat om de Kameleonwoningen, zes duplo-woningen in het plan De Campervelden. Zoals een kameleon zich aan kan passen naar de omgeving, kunnen de woningen aangepast worden naar de wensen van de gebruiker.

Contactpersoon

Jan van Beekhuizen

Bezoek de project website

Het dorp Kamperland wordt uitgebreid door de bouw van het plan Campervelden. Met alle benodigde dorpse voorzieningen in de buurt en op slechts vijf minuten fietsafstand van het Veerse Meer is dit een aantrekkelijke woonlocatie. Dit nieuwbouwproject zal nog verder uitgebreid worden met duplowoningen, ook wel de Kameleonwoningen genoemd. Het unieke van deze woningen is dat de koper zeer veel keuzevrijheid heeft, meer dan bij een traditionele woning. Zoals een kameleon zich aan kan passen naar de omgeving, kunnen de woningen aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Kopers hebben onder andere de keuze uit verschillende voorgevelindelingen en gevelmaterialen. Ook kunnen toekomstige bewoners kiezen voor verschillende indelingen van zowel de begane grond als de verdieping. De koper bepaalt onder andere waar de keuken komt.

Als de wensen van de gebruiker in de toekomst veranderen, dan is het eenvoudig om aanpassingen te doen aan de woningindeling. Ideaal voor iedereen die in de toekomst nog eens een verandering van huishoudenssamenstelling verwacht!

Bij deze nieuwbouwwoningen op Noord-Beveland wordt vooruitgelopen op de eisen van de toekomst. Dan gaat het onder andere om de volgende wensen en eisen:

  • Betaalbaar
  • Bio-based
  • Energieneutraal
  • Gasloos bouwen
  • Domotica-toepassingen
  • Circulair bouwen

De zes Kameleonwoningen worden verkocht tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.
Er is al een Kameleonwoning te koop voor € 222.500 VON.

In dit project werkt Fraanje samen met vier andere Zeeuwse partijen: Rothuizen Architecten, Bouwgroep Peters, Van de Velde Installatiegroep en Jan van Beekhuizen.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Jan van Beekhuizen.
Je kan dan een afspraak maken en/ of verdere informatie opvragen.
Jan van Beekhuizen, telefoonnummer: 06-21578862, e-mail: jvanb@zeelandnet.nl


Projectgegevens

Project

Kameleonwoningen Kamperland

Locatie

Kamperland, Zeeland

Omvang

6 duplo-woningen

Architect

Rothuizen Architecten